fbpx

About me

About me

Mijn naam is Esmee Uittenbogaard, wonend in Oisterwijk, Noord-Brabant.

Mijn passie voor fotografie begon al van jongs af aan. Begonnen met foto’s maken van vakanties, familie en vrienden. Toen heb ik besloten om een opleiding te volgen aan de Fotovakschool te Rotterdam om me nog meer te kunnen verdiepen in de fotografie.

Al gauw kwam ik erachter dat mijn voorkeur uitgaat naar het fotograferen van mensen; mooie portretten in de studio of op locatie maak ik met heel veel plezier. Naast het maken van portretten, fotografeer ik ook met veel plezier jullie bruiloft, een belangrijke en mooie dag voor veel mensen.

Mijn stijl omschrijf ik graag als fris, licht en clean. Na de shoot ga ik ervoor zorgen dat alle foto’s mooi bewerkt zijn. Wil je graag meer weten over wat ik jou kan bieden? Neem dan gerust een kijkje naar de diverse pakketjes die ik opgesteld heb. Geen pakket kunnen vinden die bij jouw wensen past? Stuur gerust een mailtje, ik maak graag vrijblijvend een offerte voor je aan.

Heb je nog vragen of mocht je door het zien van mijn portfolio geïnteresseerd zijn in een shoot? Neem dan gerust contact met mij op!