About me

Mijn naam is Esmee Uittenbogaard, wonend in Oisterwijk, Noord-Brabant.

Mijn passie voor fotografie begon al van jongs af aan. Begonnen met foto’s maken van vakanties, familie en vrienden. Toen heb ik besloten om een opleiding te volgen aan de Fotovakschool te Rotterdam om me nog meer te kunnen verdiepen in de fotografie.

Al gauw kwam ik erachter dat mijn voorkeur uitgaat naar het fotograferen van mensen; mooie portretten in de studio of op locatie maak ik met heel veel plezier. Ik houd mijn werk strak, divers en clean. Naast het maken van portretten en spontane gezinsshoots ben ik mij ook gaan focussen op bruiloften, een belangrijke en mooie dag voor veel mensen.

Na de shoot ga ik ervoor zorgen dat jouw foto’s mooi (geretoucheerd en) bewerkt zijn. Om alvast wat voorbeelden te kunnen geven heb ik al wat pakketjes opgesteld, maar alles is mogelijk en ik maak graag vrijblijvend een offerte voor je aan.

Nieuwe bedrijfsportretten nodig voor de website? Geen probleem en daarnaast is de verdere fotografische invulling van je website bij mij in goede handen. Mijn creativiteit is op veel vlakken inzetbaar.

Nog vragen of mocht je door het zien van mijn portfolio geïnteresseerd zijn in een shoot? Neem dan gerust contact met mij op!

– PHOTOGRAPHY IS THE STORY I FAIL TO PUT INTO WORDS –